dimarts, 6 d’abril del 2010

PROJECTE D'ART AMB JOAN MIRÓ


Ja fa temps, al començament d'aquest curs, a les aules de 4 anys ens vam trobar una foto ben curiosa a la nostra aula. No sabíem qui era, ni d'on havia sortit, però observant-la una estona vam començar a esbrinar coses...


“És un home”
“És vell perquè no te cabells”
“I te sa pell arrugada”
“A sa mà té un pinzell”
“Deu pensar...”
“si, deu pensar el que ha de dibuixar”
“Té aquí as costat un paper”
“Ha fet un dibuix”



Prest vam veure clar que necessitaríem ajuda per saber qui era, què feia i perquè havia arribat a la nostra aula. Amb l'ajuda de les nostres famílies vam descobrir que era Joan Miró. El primer que vam fer va ser dibuixar el seu retrat i conèixer un poc de la seva vida.

De la mà d'aquest artista hem anat coneixent la seva obra i ens hem aventurat a fer les nostres creacions a partir de tot el que hem après.

Les primeres experiències van ser a partir de la imitació: copiàvem alguns quadres coneguts i practicàvem els elements més característics de la seva obra (llunes, estrelles, ulls, constel·lacions). També vam experimentar amb diferents tècniques, traços i colors, fins i tot ens vam atrevir a fer les nostres “creacions mironianes” amb l'ordinador!

Vam analitzar i interpretar diferents produccions de l'autor i també vam fer hipòtesis sobre el títol d'algunes d'elles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada