dimarts, 6 d’abril de 2010

EXPOSICIÓ DE LA NOTÍCIA D'EN POL "5a BTT MENORCA"
“AQUÍ POSA 5ª BTT MENORCA. AQUÍ HAN D’ANAR A PEU PERQUÈ DIU QUE HAN D’ANAR CAMINANT PERQUÈ HI HA PLANTES ANIMALS I HERBES QUE NO SE PODEN TREPITJAR. DESPÉS AQUÍ HAN DE DUR MOLTA AIGUA I AQUÍ SE PREPAREN. AQUÍ SOOM JO QUE VAIG AMB VELO.”
“VAN PARTIR DE CIUTADELLA DESPRÉS VAN ANAR CAP AQUÍ, CAP AQUÍ I VAN ARRIBAR A CIUTADELLA. DESPRÉS UN ALTRE DIA SURTEN D’ES MERCADAL, VAN FINS A FORNELLS, DESPRÉS VAN A RUNA I ARRIBEN A MERCADAL I DESPRÉS A FERRERIES. AQUÍ VAN CAP AQUÍ CAP AQUÍ I VAN A MAÓ.”
“AQUÍ VAN AMB VELO I AQUÍ NO SÉ QUIN NOMBRE ÉS AQUEST DE SES VELOS. TE UN 7. AQUÍ EXPLICA COSA DE SES VELOS I AQUÍ HO HEM DE LLEGIR TOT, TU M’AJUDES A LLEGIR-LO. AQUÍ SA MAMÀ HO HA PASSAT AMB RETOLADOR SES LLETRES”

MENTRE LLEGIM SES NORMES DE SA CURSA…
“SES DUNES SÓN MUNTANYES D’ARENA. A SES DUNES NO HI PODEN TRAVESSAR. JO VAIG DIBUIXAR TOT LO QUE ESCRIVIA SA MAMÀ I JO POSAVA UNES BARRERES I HAN D’ANAR PER DINS PER NO TREPITJAR-LES PERQUÈ DALT HI HA OCELLS I HAN D’ANAR EN SILENCI PERQUÈ SI S’ESPANTEN S’EN VAN CORRENTS I ALLÀ ÉS CA SEUA”
“A SA PLATJA HAN D’ANAR A SA VORERA DE LA MAR PERQUÈ HI HA DUNES I NO HI HA BARRERES. HI HA BOSSES PER SI S’ACABA S’AIGUA POSAR-HI SA BOTELLA. CADA CONTENIDOR DE DIFERENT COLOR”

POL PERONA MASCARÓ

1 comentari:

Aura ha dit...

ENPOLVASEESPRIMEIMEVANCANTASANOTISIADASIRCUITDEVELOS.

Publica un comentari a l'entrada